Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

My name is Tanja

Below you will find, a couple of words about me

Hi,

Welkom op mijn tuininspiratieblog! Onwijs leuk dat je even langs komt. Eerst even kort over mij. Mijn naam is Tanja Erkel, freelance online marketeer, met een groeiende passie voor tuinieren.

‘Bij ons eerste huisje, kwam ook gelijk een flinke tuin..’

Mijn passie voor tuin en inrichting is eigenlijk iets van de laatste tijd. In 2015 hebben mijn lieftallige vriend en ik de

sleutel van ons eerste huisje in ontvangst mogen nemen. Na een bouwperiode van een half jaar, hebben we er ons droomhuisje van weten te maken. Onze tuin is gedurende de bouwperiode een beetje het achter geschoven kindje gebleven. Tot nu.. Nu we binnen helemaal klaar zijn, is het tijd om de tuin aan te pakken.

Mijn motto is om de sfeer van binnen naar buiten te verplaatsen. Ik streef ernaar om mijn tuin zo in te richten dat het in feite een verlengstuk is van mijn interieur: gezellig, knus en stijlvol.

In deze tuininspiratie blog wil ik jullie meenemen op onze ontdekkingstocht in de tuin. Langzaam, maar zeker, komt er schot in. Zowel mijn vriend als ik, waren tot voor kort helemaal ‘koos’ op het gebied van tuinieren.

Door het boek aan te schaffen: 12 maanden in de tuin door Ian Spence heb ik een goede tuingids binnen handbereik. Verder zit ik altijd vol met de leukste ideeën die je zelf kunt maken. DIY tuin ideeën kom je daarom regelmatig tegen op mijn blog.

Mijn ‘Tuinstijl’ is alles behalve standaard. Momenteel is het nog vrij lastig om mijn tuinstijl te beschrijven. Maar een ding is in ieder geval zeker: Ik ben geen liefhebber van de standaard perkjes en strakke tuinen. In onze tuin zal je dan ook weinig strakke lijnen tegenkomen.

Kortom: met deze blog hoop ik jullie te kunnen inspireren met mijn eigen verhaal en tuin tips.

Veel liefs,

Tanja

Mezelf in cijfers

67

Tuinieren

97

Behoefte aan gezelligheid

86

Creatief